FRIVILLIG!

Frivilligregistrering

Hvem er vi?
Sjarmtrollan IL er en grasrotklubb som drives på dugnadsinnsats. Ingen i klubben mottar lønn eller honorar for innsatsen som legges inn, dette gjelder alle nivåer eller roller i idrettslaget. I så måte kan en si at all verdiskapning som skjer går direkte tilbake til idrettsaktivitet i regi av klubben. Kort fortalt kan Sjarmtrollan IL beskrives som en en klubb som ønsker å bevise at det går an å bli ordentlig god fra Nord-Norge. Formålet til idrettslaget er å bedrive idretten futsal. Klubben har siden oppstarten hatt et mål om å være bærekraftig, og er bygd opp på noen veldig enkle fokusområder i rangert rekkefølge:

1. Sunn økonomisk drift
2. Trivsel og samarbeid
3. Aktivitet
4. Utvikling


Ønsker du å bli en del av vårt fellesskap?

Vi ønsker alltid at alle, uavhengig av forutsetning, ung eller gammel, skal kunne ta del i vårt fellesskap.

Våre dugnadshelter er vår viktigste ressurs, og hver time vi investerer så investerer vi i et mer bærekraftig lokalsamfunn. Effekten av denne innsatsen er økt aktivitet i lokaløkonomien, redusert uhelse og et sterkere fellesskap. Les mer om effekten og hvorfor hver investerte krone i idretten lønner seg og gir ren avkastning mange ganger verdien av hva det koster i kroner og øre her:

https://www.svenskfotboll.se/svff/samhallsnytta/sroi/ 


Ønsker du å ta del i vårt fellesskap og trollfamilien? Send en kort mail til post@sjarmtrollan.no og bli med på vår reise og bidra til å forme neste kapitell i vårt eventyr. Status pr 2024

Pr 2024 har vi 4 lag, hvorav 2 er herre- og 2 damelag. Herrelaget spiller eliteserien, mens resterende 3 lag er i lokal 1 divisjon. 

Vi ønsker flere med i trollfamilien, ønsker du å være med å skape vinterens vakreste eventyr bruker du kontaktskjemaet på nettsiden eller sender oss en e-post på post@sjarmtrollan.no. 


Alle bidrag tas imot med stor takknemlighet!

Frivilligtelefon
(0047) 934 7
1 002

2019 © Sjarmtrollan IL